Galaxy A20 skal

Trendiga Samsung Galaxy A20 skal i exklusiv design inspirerad av de senaste modetrenderna.

Inga aktiva filter
6 Produkter
Sortera & filtrera

Funktionella Samsung Galaxy A20 mobilskal i exklusiv design

Vi erbjuder ett stort produktutbud av trendiga och exklusiva mobilskal till Samsung Galaxy A20. Skalen till Galaxy A20 är framtagna efter årets och säsongens hetaste modetrender för att kunna fungera som mer än just bara ett mobilskal. Vår ambition är att förvandla telefonen till en personlig och moderiktig accessoar och ser det därför som en självklarhet att du ska kunna matcha ditt skal med din egen personliga stil och din livsstil.

Mobilskalen är tillverkade i flexibel, men stark och tålig plast och insidan är fodrad med ett mjukt och exklusivt mockaliknande material som förhindrar repor. Alla designs är inspirerade av säsongens hetaste färger, mönster och material. Välj bland mönster som marmor, blommor eller ränder för att hitta en stil som passar just dig.

Samtliga mobilskal är också magnetiskt kompatibla med våra övriga produkter i Accessories of Attraction. På så vis kan du kombinera ditt Galaxy A20 skal med våra handgjorda mobilplånböcker och smarta bilhållare. Till de mest populära mönstren av Galaxy A20 skalen finns även laddningstillbehör i samma mönster och färg. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination!

Vi rekommenderar även att du kompletterar mobilskalet till Galaxy A20 med ett av våra splittersäkra skärmskydd för att skydda mobilen från sprickor och repor. Då kan du vara säker på att din telefon är fullständigt skyddad. Underlätta och förenkla vardagen med Accessories of Attraction!