Galaxy A50 skal

Samsung Galaxy A50 skal i trendig design inspirerad av säsongens hetaste färger och mönster.

Sortera & filtrera
1 Produkt

Samsung Galaxy A50 skal - Mobilskal i exklusiv design

Hos IDEAL OF SWEDEN finns ett stort produktutbud av trendiga och exklusiva mobilskal till Samsung Galaxy A50. Alla våra produkter är framtagna i designs hämtade från de senaste modetrenderna runt om i världen. Vår vision är att mobiltillbehör ska fungera som mer än bara skydd för din telefon. Vi ser det som en självklarhet att ditt mobilskal ska kunna matcha din outfit, passa din egen personliga stil och livsstil. Din mobil ska vara en personlig och moderiktig accessoar!

Skalen är tillverkade i flexibel, men stark och tålig plast och insidan är fodrad med ett mjukt och exklusivt mockaliknande material som förhindrar repor. Mobilskalen till Galaxy A50 är inspirerad av säsongens hetaste färger, mönster och material. Välj bland designs och mönster som marmor, blommor eller ränder för att hitta en personlig stil till ditt Galaxy A50 skal.

Samtliga mobilskal är också magnetiskt kompatibla med våra övriga produkter i Accessories of Attraction. På så vis kan du kombinera ditt Galaxy A50 skal med våra handgjorda mobilplånböcker och smarta bilhållare. Till de mest populära mönstren av Galaxy A50 skalen finns även laddningstillbehör i samma mönster och färg. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination! Underlätta och förenkla vardagen med Accessories of Attraction!