Samsung Galaxy A70 skal

Hitta ett Galaxy A70 skal i en färg eller ett mönster som passar din personliga stil

Sort & filter
Inga aktiva filter
1 Produkt

Similar categories you may like

Samsung Galaxy A70 skal i modern design

Vårt breda produktsortiment innehåller många trendiga och funktionella mobilskal som passar till Samsungs modell Galaxy A70 . Med ett skal från IDEAL OF SWEDEN kan du förvandla din telefon till en stilfull accessoar som följer de rådande trenderna inom mode och inredning. Vi ser det som en självklarhet att du ska kunna anpassa ditt skal efter tillfälle och och matcha det med din personliga stil. Vi har därför tagit fram ett brett utbud av mobilskal med unik design så att du skall kunna hitta skal som passar just dig och som du kan variera beroende på tillfälle och stämning.

När du köper ett Galaxy A70 mobilskal från IDEAL OF SWEDEN kan du vara säker på att få en produkt i premiumkvalitet som passar dig och din telefon. Alla skal är tillverkade i flexibel och tålig plast, med ett mockaliknande material på insidan för att skydda telefonen från repor.

Våra mobilskal till Galaxy A70 är också magnetiskt kompatibla med övriga produkter i Accessories of Attraction. Tanken är att det ska vara enkelt att sömlöst flytta telefonen mellan olika platser och situationer, men också att du ska kunna mixa och matcha mobilskal och plånboksfodral för att hitta kombinationer som reflekterar ditt humör eller personliga stil.