Mobilskal iPhone 5/5s/SE

Hitta ett iPhone 5/5s/SE skal i en färg eller ett mönster som passar din personliga stil.

Sort & filter
0 Produkter

Åh...Här ser det lite tomt ut.

View all our iPhone 13 Phone Cases

Similar categories you may like

Exklusiva iPhone 5/5s skal i trendig design

IDEAL OF SWEDEN har ett stort produktutbud av mobilskal till iPhone 5 och 5s i en mängd olika, trendiga designs. Vår vision har alltid varit att mobilskalet ska kunna fungera som mer än bara ett skydd till telefonen. Vi ser det som en självklarhet att du ska kunna matcha ditt skal med din egna individuella stil och förvandla din mobil till en personlig och moderiktig accessoar. Det är därför vi tar inspiration av årets och säsongens hetaste modetrender när vi utformar designen på alla våra iPhone 5 och iPhone 5s skal.

Våra mobilskal är tillverkade i stark och tålig men flexibel plast och insidan av skalen är fodrad med ett mjukt och exklusivt mockaliknande material som förhindrar repor. Välj bland ett stort sortiment av populära designs och mönster som marmor, blommor eller ränder för att hitta ett motiv som passar just din personliga stil.

Samtliga mobilskal är också magnetiskt kompatibla med våra övriga produkter i Accessories of Attraction. På så vis kan du kombinera ditt iPhone 5/5s skal med en av våra handgjorda mobilplånböcker, praktiska ring mounts eller smarta bilhållare. Till några av de mest populära mobilskalen finns även laddningstillbehör i form av Qi-laddare, powerbanks och laddkablar i samma design. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination!

Vi rekommenderar även att du kompletterar mobilskalet med ett splittersäkert skärmskydd för iPhone 5/5s. Då kan du vara säker på att din telefon är fullständigt skyddad. Underlätta och förenkla vardagen med Accessories of Attraction!