Axelremmar

Förläng din väskas livslängd eller styla den med en ny axelrem. De flesta av våra väskor har smidiga hakar så att du enkelt kan byta väskrem efter syfte och smak.

Sort & filter
Inga aktiva filter
6 Produkter

Similar categories you may like

UTBYTBARA VÄSKREMMAR FÖRSTÄRKER DIN VÄSKAS HÅLLBARHET

Här hittar du axelband, axelremmar och väskremmar till väskor och mobilhalsband. Vissa av dessa snygga remmar är inkluderade när man köper specifika väskor eller mobilhalsband, men majoriteten av väskremmarna i denna kategori är exklusiva och går endast att beställa hem separat. Detta är av den enkla anledningen att du ska kunna välja ut den axelrem som bäst passar din personliga stil.

Många av våra väskremmar har praktiska fickor för dina airpods, rum gör dina nycklar eller krokar att fästa miniväskor eller nyckelringar på.

Så varför bör du välja att köpa till väskremmar? Svaret är enkelt! Dessa är kompatibla med både våra mobilhalsband samt våra väskor. Du kan därför smidigt byta ut remmen för att enkelt ändra utseendet på din väska. Vi har nämligen många olika stilar samt storlekar du kan välja på. Välj ett bredare band för en tuffare look, ett mönster som exempelvis Zebramönster eller Ormskinn för en djärv och vågad look, ett smalare band med kedja för en stilren och klassisk look eller varför inte våra lyxiga flätade band med silkeslent material tillsammans med en guldfärgad metall kedja. Hos oss är det alltid enkelt att hitta olika produkter som du kan kombinera med varandra för att kunna nyttja dem till fullo.