Datorväska

Det mest stilrena, smidigaste sättet att förhindra repor och andra skador på din laptop? En snygg laptopväska eller ett smart datorfodral.

Sort & filter
Inga aktiva filter
4 Produkter

Similar categories you may like

Datorfodral och laptopväskor i noggrant utvalda material

Hos IDEAL OF SWEDEN hittar du datorväskor som tillför praktisk lyx i vardagen. Med noga utvalda material i etiskt framtaget och djurfritt PU-läder av hög kvalitet skyddar våra väskor din dator vid förvaring och transport. Tillverkade i en nytänkande, stilren och tidlös design passar en datorväska eller ett laptopfodral från oss perfekt för både en mjuk liksom en tuff look. Våra datorfodral är utformade med smarta fack och detaljer av elegans för den ultimata kombinationen av funktionell lyx.

Med optimalt skydd och funktionalitet i åtanke är våra datorfodral skapta för att storleksmässigt passa både Macbook Pro 13 och Macbook Pro 16. Våra Unity Messenger Laptop Bags är framtagna i stilfulla monokromer och modulära designs med inspiration hämtad från de senaste modetrenderna. De är tillverkade för att passa alla typer av arbetsmiljöer och tillställningar och ingr ett professionellt men samtidigt modemedvetet intryck. Vi är säkra på att du hittar en datorväska hos oss som passar just din unika stil.

Våra datorväskor och laptopfodral är tillverkade i en mängd texturer och uppvisar eleganta detaljer och smarta förvaringslösningar. En nyckelring är inbyggd i designen för att du ska kunna fästa dina nycklar eller andra önskade accessoarer och eventuella utsmyckningar på framsidan av din datorväska. Med två enkla klick kan du också fästa eller plocka bort den medkommande axelremmen. Om du känner för att byta stil eller färg på axelrem kan du välja och vraka bland våra andra designs tillgängliga på vår hemsida. Dessa väskremmar säljs separat för att du ska kunna mixa och matcha för att hitta den look som passar just dig.