Sortera & filtrera
15 Produkter

Utbytbara och funktionella väskremmar som förstärker din utstrålning

Här hittar du axelband för både väskor samt mobilhalsband. Vissa av dessa vackra band är inkluderade när man köper specifika väskor samt halsbands skal men majoriteten av remmarna som finns inom denna produktkategori är exklusiva och går endast att beställa hem separat. Detta är av den enkla anledningen att du ska kunna välja ut den remmen som du tycker ser bäst ut och lätt kunna variera mellan dem för att uppnå olika stilar med din outfit.

Våra Utility straps är utvecklade axelremmar som är så pass funktionella att du kan bära remmen i sig som en väska. De har plats för din mobil, nycklar och är kompatibla med våra Airpods bags. Du kan nämligen välja att fästa en miniväska på våra axelremmar tack vare våra smart utplacerade guld detaljer. Som du kan se har nämligen några av banden guld ringar och dessa är inte bara tillsatta för att det ska se snyggt ut utan bidrar med funktionen av att kunna fästa andra accessoarer i dem. De rektangulära metall detaljerna på banden bidrar också med samma smarta funktion.

Så varför bör du välja att köpa till väskremmar? Svaret är enkelt! Dessa är kompatibla med både våra mobilhalsband samt våra väskor. Du kan därför smidigt byta ut remmen för att enkelt ändra utseendet på din mobil väska. Vi har nämligen många olika stilar samt storlekar du kan välja på. Välj ett bredare band för en tuffare look, ett mönster som exempelvis Zebra eller Orm för en djärv och vågad look, ett smalare band med kedja för en stilren och klassisk look eller varför inte våra lyxiga flätade band med silkeslent material tillsammans med en guldfärgad metall kedja. Hos oss är det alltid enkelt att hitta olika produkter som du kan kombinera med varandra för att kunna nyttja dem till fullo. Så lägg din beställning idag och förbered dig på en.