Hur allt började...

Filip Ummer och Joachim Angelton är två maskrosbarn som tidigt visade handlingskraft och entreprenörsanda – bland annat genom att sälja kall läsk till förare som fastnat i sommarheta bilköer utanför Söderköping. Sedan dess var vägen utstakad och ett flertal idéer har realiserats och bolag startats, innan kamraterna 2013 grundade IDEAL OF SWEDEN.

Innovation & Funktion

Accessories of Attraction är ett smart koncept som gör att våra produkter enkelt kan kombineras med ett magnetiskt klick. Vi använder modern innovation för att låta dig skapa perfekta kombinationer för dig och för din stil. Skapa något nytt med Accessories of Attraction.

MATERIAL & KVALITET

Våra handgjorda produkter är tillverkade i ett slitstarkt och miljövänligt Premium PU-material som till utseendet är identiskt med läder. Den enda skillnaden är att du istället har en produkt som slits mindre och håller sig fräsch längre. Framför allt så är det ett sätt för oss att agera och ta ansvar för miljön, samt skydda djurlivet och de undermåliga arbetsförhållanden som skinnindustrin bygger på.

ETISKT, MILJÖVÄNLIGT & HÅLLBART

Våra produkter, och tillverkningen av dem, sker i enlighet med EU- och REACH-riktlinjer, och uppfyller de miljömässiga krav som finns på den svenska och europeiska marknaden. Även våra förpackningar är tillverkade i 100 % återvinningsbart material. Vi säkerställer goda arbetsvillkor genom att regelbundet besöka våra fabriker. Vi tror på hållbar utveckling och ansvarsfullt företagande och gör därför allt vi kan för att bidra till det.

Svensk design

IDEAL OF SWEDEN är inget undantag i den svenska designhistorien utan för oss har alltid den skandinaviska, rena designen kopplats ihop med nytänkande form och funktionalitet. Utöver form och funktion är också den internationella modescenen en stor inspirationskälla. Vi uppdaterar kontinuerligt våra produkter för att komplettera rådande trender inom både interiör och fashion. Vi skapar mobiltillbehör som underlättar din vardag och har alltid kvalitet, funktion och hög standard som främsta ledord.

FÖRETAGSINFORMATION

IDEAL OF SWEDEN AB

Reg. No. 556889-7994

Gamla Rådstugugatan 33

602 24 Norrköping, Sweden

Kontaktinformation:

IDEAL OF SWEDEN's Support E-post: [email protected]