Active Collection

Aktiv utrustning med lätt tillgänglighet. Motivera dig själv med den ideala lyxen

89 Produkter
Sortera & filtrera
Inga produkter hittades.

Arbeta smartare, inte hårdare. Dessa produkter underlättar din vardag.

Packa väskan, res bortom det vanliga och omfamna det som får dig att känna dig kraftfull. Fyll ditt sinne med motivation och omvandla din energi till glädje. Våra aktiva accessoarer hjälper dig på vägen. Med genomtänkt finess och moderna lösningar kommer dessa skapelser att omvandla ditt vardagsliv. Från väskor som radierar sofistikering och glamour, till vattenflaskor som utstrålar tillförlitlighet och självförtroende. Utforska de senaste ankomsterna i vår Active Collection A/W ‘21.

Vår nya Active-kollektion är fylld med artiklar i klassiska och trendiga naturtoner av svart, gräddig beige och utsökta nyanser av ros. De quiltade attributen får väskorna att verka mjuka men ändå djärva med en tilltalande skulpterad design. Dessa väskor förkroppsligar tillgänglighet och vardagslyx – perfekta när du är på språng.

Med våra nya Olympia 2-i-1 Bags kan du enkelt växla mellan att bära en ryggsäck till att bära den som en tote bag. Med klassiska men djärva funktioner är denna 2-i-1 tote och ryggsäck likaledes mångsidig och funktionell. Denna design förenar elegans och stil med en självklar enkelhet som rymmer vardagen. Samma unika och mångsidiga design återfinns hos vårt nya Olympia 3-i-1 Utility Belt, som obetingat håller dina vardagsaccessoarer organiserade och frambringar nya nivåer av tillgänglighet.

Att komma ihåg att dricka vatten under dagen kan ibland vara en relativt oprioriterad och förbisedd uppgift. Låt oss hjälpa dig med det! Med våra nya vattenflaskedesigner kan du ta med dig din dryck överallt. Flaskorna kan hålla kalla vätskor kalla i 24 timmar och varma drycker varma i 12 timmar. Att släcka törsten har aldrig varit lättare; eftersom du garanterat vill ta med dig din fashionabla flaska överallt kommer du hålla dig stilsäker och otörstig på en och samma gång. Hälsa är en nyckel till framgång, så kom igång redan idag och bli den bästa möjliga versionen av dig själv. Vi har verktygen som hjälper dig att nå ditt mål.