Samsung Galaxy S10

Samsung S10 tillbehör i trendig design inspirerad av säsongens hetaste färger och mönster.

Din valda enhet är
87 Produkter

Mobiltillbehör för Samsung Galaxy S10

Hos iDeal Of Sweden finns ett stort produktutbud av trendiga och snygga mobilskal anpassade för Samsung Galaxy S10. Vår vision är att mobilskalet ska tillföra något mer än att bara fungera som ett skydd för telefonen. Vi ser det som en självklarhet att du ska kunna matcha ditt mobilskal med din egen personliga stil. Det är därför våra Galaxy S10 skal är framtagna efter årets och säsongens hetaste modetrender så att du kan förvandla din mobil till en personlig och moderiktig accessoar!

Galaxy S10 skalen är tillverkade i stark, tålig, flexibel plast och på insidan sitter ett mjukt och exklusivt mockaliknande material som förhindrar repor. Hitta din egna favorit bland designs som marmor, blommor, geometriska mönster och andra naturliknande material.

Samtliga mobilskal är också magnetiskt kompatibla med våra övriga produkter i Accessories of Attraction. På så vis kan du kombinera ditt Galaxy S10 skal med en av våra handgjorda mobilplånböcker och smarta bilhållare. Till de mest populära Galaxy S10 skalen finns även laddningstillbehör i form av Qi-laddare, powerbanks och laddkablar i samma design. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination.

Vi rekommenderar även att du kompletterar mobilskalet med ett splittersäkert skärmskydd för Galaxy S10. Då kan du vara säker på att din telefon är fullständigt skyddad. Underlätta och förenkla vardagen med Accessories of Attraction!

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Gå med i vårt nyhetsbrev och var först med att få ta del av erbjudanden och nya produktsläpp.
Vi håller dina uppgifter säkra och du kan när som helst avanmäla dig.