Laddning

Laddtillbehör i vacker design som inspirerats av naturen och de senaste trenderna.

Välj telefonmodell
Sortera & filtrera
0 Produkter

Åh...Här ser det lite tomt ut.

View all our iPhone 13 Phone Cases

Det bästa av mode och inredning samlat i olika laddtillbehör

Ladda din mobiltelefon med stil. Vårt sortiment av laddtillbehör består av powerbanks , Qi-laddare och iPhone laddkablar i samma trendiga design som några av våra mest populära mobilskal. Komplettera din stil och ditt mobilskal med matchande laddtillbehör eller mixa mellan olika mönster och färger för att skapa din egna unika kombination. Hos oss har du alla dessa förutsättningar för att investera i ett matchande set i samma designs eller bygga upp en helt egen mix av dina favorit designs.

IDEAL OF SWEDEN powerbanks , Qi-laddare och laddkablar är de perfekta produkterna för dig som lever ett uppkopplat modernt liv och som gillar att följa de senaste trenderna inom modevärlden. Så säg hej då till urladdade enheter och hej till ett glamoröst sortiment av laddnings produkter hos oss på IDEAL OF SWEDEN. Våra laddtillbehör hjälper dig att både hålla batterinivån och humöret på topp!

Våra populära QI-laddare levererar ström upp till 10 W och kan användas med iPhone 12/ 12 Pro, 12 Pro Max, iPhone 12 Mini, 11 Pro Max/ 11 Pro/ 11/ XR/ Xs Max/ Xs/ X/ SE (2020)/ 8/ 8 Plus, Samsung S8/ S8 plus/ S9/ S9 plus/ S10/ S10+ / S10E/ S20/ S20+/ S20 Ultra, Huawei P30 Pro samt andra enheter som stöder trådlösladdning. På så sätt är de perfekta att placera ut i hemmet då alla dina familjemedlemmar eller vänner som hälsar på enkelt kan använda dem när 1% kvar paniken uppstår. Med inspiration från de senaste inredningstrenderna kan du vara säker på att du får hem en laddningsstation som passar perfekt med din inredning.

Ladd kablarna är kompatibla till Apples produkter och finns i två olika storlekar. Vi har både 1m och 2 m långa laddkablar. Våra powerbanks är universella och fungerar till samtliga telefonmodeller. Allt du behöver till dem är din egna laddkabel för att koppla in i USB uttaget på powerbanken.