Samsung Galaxy S21 Ultra skal

Hitta ett Galaxy S21 Ultra skal i en färg eller ett mönster som passar din personliga stil

Sort & filter
Inga aktiva filter
18 Produkter

Similar categories you may like

Trendiga Samsung Galaxy S21 Ultra skal - Mobilskal i säsongens färger och mönster

Hos IDEAL OF SWEDEN finns ett stort produktutbud av trendiga och exklusiva mobilskal till Samsung Galaxy S21 Ultra. Alla våra produkter är framtagna i designs hämtade från de senaste modetrenderna runt om i världen. Vår vision är att mobiltillbehör ska fungera som mer än bara skydd för din telefon. Vi ser det som en självklarhet att ditt mobilskal ska kunna matcha din outfit, passa din egen personliga stil och livsstil. Din mobil ska vara en personlig och moderiktig accessoar!

Skalen är tillverkade i flexibel, men stark och tålig plast och insidan är fodrad med ett mjukt och exklusivt mockaliknande material som förhindrar repor. Mobilskalen till Samsung Galaxy S21 Ultra är inspirerad av säsongens hetaste färger, mönster och material. Välj bland designs och mönster som marmor, blommor eller ränder för att hitta en personlig stil till ditt Galaxy S21 Ultra skal.

Samtliga mobilskal är också magnetiskt kompatibla med våra övriga produkter i Accessories of Attraction. På så vis kan du kombinera ditt Galaxy S21 Ultra skal med våra handgjorda mobilplånböcker och smarta bilhållare. Till de mest populära mönstren av Galaxy S21 Ultra skalen finns även laddningstillbehör i samma mönster och färg. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination!

Vi rekommenderar även att du kompletterar mobilskalet till Samsung Galaxy S21 Ultra med ett av våra splittersäkra skärmskydd för att skydda mobilen från sprickor och repor. Då kan du vara säker på att din telefon är fullständigt skyddad. Underlätta och förenkla vardagen med Accessories of Attraction!