Samsung Galaxy S9 skal

Hitta ett Galaxy S9 skal i en färg eller ett mönster som passar din personliga stil

Sort & filter
Inga aktiva filter
8 Produkter

Similar categories you may like

Trendiga Samsung Galaxy S9 skal i exklusiv design

Hos IDEAL OF SWEDEN finns ett stort produktutbud av trendiga och snygga mobilskal till Samsung Galaxy S9. IDEAL OF SWEDENs vision är att mobilskal ska fungera som mer än just bara ett skal. Vi ser det därför som en självklarhet att du ska kunna matcha ditt skal med din egen personliga stil. Galaxy S9 skalen är framtagna efter årets och säsongens hetaste modetrender för att din mobil ska kunna vara en personlig och moderiktig accessoar!

Galaxy S9 mobilskalen är tillverkade i stark och tålig men flexibel plast och insidan av skalen är fodrad med ett mjukt och exklusivt mockaliknande material som förhindrar repor. Skalen till Galaxy S9 är inspirerad av säsongens hetaste färger, mönster och material. Välj bland designs och mönster som marmor, blommor eller ränder för att hitta en personlig stil till ditt Galaxy S9 skal.

Samtliga mobilskal är också magnetiskt kompatibla med våra övriga produkter i Accessories of Attraction. På så vis kan du kombinera ditt Galaxy S9 skal med en av våra handgjorda mobilplånböcker och smarta bilhållare. Till de mest populära Galaxy S9 skalen finns även laddningstillbehör i form av Qi-laddare, powerbanks och laddkablar i samma design. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination.