Mobilskal iPhone 6/6s Plus

Hitta ett iPhone 6/6s + skal i en färg eller ett mönster som passar din personliga stil.

Sort & filter
Inga aktiva filter
19 Produkter

Similar categories you may like

Exklusiva iPhone 6/6s Plus skal i trendig design

IDEAL OF SWEDEN erbjuder ett brett sortiment av mobilskal för iPhone 6 / 6s Plus i unik design inspirerad av de senaste trenderna inom mode och inredning. Vår vision är att ditt mobilskal ska vara mer än bara ett skydd till din telefon och ser det som en självklarhet att du också ska kunna matcha det med din egna personliga stil. iPhone 6 / 6s Plus skalen är framtagna efter säsongens hetaste färger och mönster och förvandlar din mobil till en moderiktig accessoar som du kan kombinera med din outfit.

Alla våra iPhone 6 / 6s Plus skal är tillverkade i stark och tålig men flexibel plast och insidan av skalen är fodrad med ett mjukt och exklusivt mockaliknande material som förhindrar repor. Välj bland en stor variation av designs och mönster som marmor, blommor eller ränder för att ge ditt telefon ett nytt  personligt uttryck.

Samtliga mobilskal är också magnetiskt kompatibla med våra övriga produkter i Accessories of Attraction. På så vis kan du kombinera ditt iPhone 6 / 6s Plus skal med en av våra handgjorda mobilplånböcker, smarta ring mounts och praktiska bilhållare. Till de mest populära iPhone 6 / 6s Plus skalen finns även laddningstillbehör i form av Qi-laddare, powerbanks och laddkablar i samma design. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination!

Vi rekommenderar också att du kompletterar mobilskalet med ett splittersäkert skärmskydd för iPhone 6 / 6s Plus. Då kan du vara säker på att din telefon är fullständigt skyddad. Underlätta och förenkla vardagen med Accessories of Attraction!