Mobilskal iPhone 8 plus

Hitta ett iPhone 8 + skal i en färg eller ett mönster som passar din personliga stil.

Sort & filter
Inga aktiva filter
20 Produkter

Similar categories you may like

Trendiga iPhone 8 Plus skal i exklusiv design

Hos IDEAL OF SWEDEN finns både snygga och funktionella mobilskal till iPhone 8 Plus som gör att du förvandlar din telefon från ett verktyg till en modeaccessoar med personlig prägel. På samma sätt som med kläder och inredning tycker vi att du ska kunna anpassa ditt mobilskal till din egen stil. Därför finns det ett stort utbud av iPhone 8 Plus skal så att du skall kunna hitta ett som tilltalar just dig.

När du handlar från IDEAL OF SWEDEN vet du att du får högsta möjliga kvalitet och design hämtad från säsongens hetaste färger och mönster. Välj bland marmor, blommor och olika färger för att hitta din personliga stil till ditt iPhone 8 Plus skal.

Insidan av skalet är klätt i ett exklusivt mockaliknande material som skyddar din iPhone 8 Plus mot repor och sprickor. Samtliga mobilskal är även magnetiskt kompatibla med våra andra produkter som tillhör Accessories of Attraction. På så vis kan du kombinera ditt iPhone 8 Plus mobilskal med våra handgjorda mobilplånböcker och smarta bilhållare. Till de mest populära mobilskalen till iPhone 8 Plus finns även laddningstillbehör i form av powerbanks och laddkablar i samma design. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination!

För att vara säker på att din telefon är fullständigt skyddad rekommenderar IDEAL OF SWEDEN även att du kompletterar skalet med våra splittersäkra skärmskydd till iPhone 8 Plus.