Korthållare

Skippa stora, klumpiga plånböcker och byt istället upp dig till en smidig korthållare. Våra kommer i många olika utföranden både med klister på baksidan och med magnet som enkelt fästs på våra magnetiska mobilskal.

Sort & filter
Inga aktiva filter
12 Produkter

Similar categories you may like

Magnetiska korthållare - Den moderna lösningen för ett enkelt vardagsliv.

Vi har något som du inte visste att du behövde för att underlätta din vardag! Låt oss introducera den nyaste samt modernaste förvaringslösningen för ett enkelt, smidigt och lättillgängligt användande av dina dyrbara kort. Våra magnetiska korthållare är det perfekta valet för dig som inte vill bära runt på en större plånbok utan endast önskar att ha dina viktigaste kort med dig. Du kanske till och med sedan tidigare har använt ditt mobilskal för att placera ett kort däremellan och på så sätt få med dig det viktigaste utan att bära runt på en väska eller plånboksfodral. Den tiden är över nu. Med en av våra magnetiska korthållare kan du enkelt applicera den enkla plånboken på ditt mobilskal från oss.

Våra magnetiska korthållare kommer i samma designs som några av våra mest populära Atelier cases. På så sätt kan du välja att ha ett enhetligt set med ett av våra Atelier skal samt en matchande plånbok att placera över. Du kan givetvis också välja att mixa ihop din egna unika kombination av mönster. De olika designerna kommer i en härlig färgskala inspirerad från de senaste modetrenderna. Välj mellan enfärgade designs eller låt dig inspireras av animaliska texturer såsom orm, zebra, eller krokodilskinn. Alla dessa produkter är skapta av etiska och djurfria material. Vi har även olika varianter av korthållare, några med ett kortfack samt några med två kortfickor. Allt för att du ska kunna hitta en produkt som passar perfekt för dig. Med vårt stora utbud av olika mobiltillbehör är chansen stor att du hittar just de funktioner du söker hos en produkt hos oss. Produkterna är anpassade för både dam och herr samt alla däremellan. Vi tror starkt på att varje individ ska få möjlighet att uttrycka sig precis som den personen vill. Därför hittar du variation bland våra produkter då vissa har en enklare och klassisk design och andra en mer vågad och excentrisk design. Låt dig inspireras och kom igång idag för att utforska vårt briljanta utbud av smarta mobiltillbehör.