Skärmskydd

Skydda din skärm mot repor och krosskador med våra skärmskydd i härdat splittersäkert glas.Ge din telefon det optimala skyddet genom att komplettera ditt mobilskal med ett av våra splittersäkra skärmskydd.

Sort & filter
Inga aktiva filter
5 Produkter

Similar categories you may like

Skärmskydd är den mest prisvärda investeringen för din mobil

Detta är ett måste! Agera nu innan det är försent och du står med en trasig skärm på din mobil. Detta är produkten som du aldrig kommer att ångra att du skaffade i tid. Med våra skärmskydd slipper du extra reparations kostnader om olyckan är framme. Då mobiltelefoner har utvecklats till ett väsentligt verktyg i vardagen utsätts den konstant för olika miljöer som kan bidra till synligt slitage på telefonens skärm i form av repor eller till och med sprickor. För att du inte ska behöva oroa dig över dessa typer av skador har vi tagit fram högkvalitativa skydd i härdat glas. Vi har två olika varianter av skärmskydd du kan välja mellan. Våra standard skydd är enkla och smidiga att applicera. I varje förpackning ingår en putsduk, rengöringstrasa och trasa med bakteriedödande alkohol. Skyddet i sig har också en fettavvisande ytbehandling vilket motarbetar spår av fingeravtryck. Sedermera har vi våra mer exklusiva skydd, Screen Protector IDEAL Full Coverage Glass, som ger en full 3D täckning  på din telefon med 9H hårdhet för att säkerställa optimalt skydd. Skydden är utrustade med en otroligt klar hydrofob och oleofob skydd för att förhindra fingermärken och fläckar. Den smala designen är tillverkad från Ahasi härdat glas som är 0.33m tjockt. I paketet ingår en installationsguide med enkla medel och verktyg för att du ska kunna applicera skyddet på din telefon smidigt och motverka luftbubblor under skyddet. Från kant till kant erbjudet detta skyddet ett robust alternativ för din telefons säkerhet. Alla våra skärmskydd är splittersäkra så om olyckan är framme kommer stöten från olyckan eventuellt att krossa ditt skärmskydd istället för din mobil skärm och glaset från skyddet skulle då sitta kvar.

Så om du inte vill ha en spricka i din mobilskärm, vad väntar du på? Beställ hem och montera ett skydd på mobilens display redan idag och slipp stressen över att oroa dig för framtida repor och skrapmärken på din dyrbara egendom. Ett skärmskydd fungerar som en förstärkning av det befintliga glaset genom att det får en skyddande yta som tar reporna istället för att den riktiga mobilskärmen ska göra det. Det är därför bland den mest prisvärda investeringen du kan göra för din mobil.