Mobiltillbehör

Trendiga mobiltillbehör inspirerade av de senaste modetrenderna.

27 Produkter
Sortera & filtrera
Inga produkter hittades.

Trendiga mobiltillbehör med praktisk design

Hos oss hittar du mobiltillbehören med det lilla extra som ger dig lyxen i vardagen du förtjänar. Med fokus på funktionalitet, smidighet och modern design har vi på IDEAL OF SWEDEN tillbehören för underlätta din tillvaro med en trend medveten finess. Inom vårt sortiment av tillbehör till din mobil finner du bland annat mobilhållare , ring mounts, magnetiska korthållare och skärmskydd . Alla produkter är framtagna i noga utvalda material i hög kvalitet för att ge dig en produkt i lyxig charm för att matcha med ditt mobilskal .

Förstärk din personlighet med enhetliga set i dina favorit mönster. Eller varför inte mixa och matcha dem? Du har alla möjligheter hos oss i vårt stora urval av tillbehör i olika mönster och färger. Bäst av allt är att dessa produktdelar kompletterar varandra för att förena exklusivitet med ett praktiskt användande. Allt tack vare den smarta designen av inbyggda magneter i vårt unika koncept Accessories of Attraction.

Då fästet på våra mobilhållare och korthållare är magnetiska är de smidiga att ta av och på vilket gör dem till praktiska hjälpmedel för att förgylla dina behov effektivt. Välj våra magnetiska korthållare för den ultimata lösningen när du inte vill bära runt på en större plånbok utan bara vill ha med dig det viktigaste. Missa inte heller våra car mounts om du är bilägare. De olika fästena kan monteras på bilens ventil, instrumentbräda eller fönsterruta. Men varför sluta där? Våra mobilställ kan du också ha med dig utanför bilen. Använd ring mounten som ett stativ eller placera en car mount på skrivbordet hemma när du studerar, skrivbordet på kontoret, sminkbordet för underhållning i bakgrunden, spegeln /väggen när du tränar hemifrån eller varför inte i köket för att läsa recept. Hos oss finner du bara lösningar. Vi är din extra hand och har tillbehören för din mobil och för dig som söker en exklusiv och praktisk livsstil.