Väskor

Eleganta väskor för alla tillfällen, skapta i noga utvalda material.

70 Produkter
Sortera & filtrera
Inga produkter hittades.

Unika väskor i olika stilar med hög kvalitet och lång hållbarhet

Unna dig en väska från IDEAL OF SWEDEN för att maxa din outfit och gör intryck på din omgivning. I vårt sortiment hittar du en stor variation av väskor för att matcha just dina behov. Från festväskor som utstrålar lyx och elegans till vardags anpassade väskor i modern design. Produkterna är veganska med material noga utvalt i hög kvalitet för lång hållbarhet. Välj mellan släta, croco och orm inspirerade texturer i en färgskala från de senaste modetrenderna. För dig som gillar ytterligare utsmyckningar och detaljer kan du bland annat välja en väska med guld kedja, silver kedja, volanger eller nitar.

Våra funktionella handväskor är utmärkta för att bäras som en del av din outfit under hela dagen då den smarta designen är formad för att placeras bekvämt mot din kropp. De har de perfekta förvarningslösningarna för dina viktigaste prylar med exempelvis inbyggda kortfack när, till exempel, dina kläder inte har några fickor.

Om du någonsin funderar på vilken av alla väskor du ska ta med dig under dagen har vi den ultimata lösningen, ta med båda. Med vår unika design är det möjligt att lägga till en Mini AirPods Bag samt andra Mini väskor med inbyggda fästen på våra handväskor. Med metallringar inkluderade i väskornas design bidrar de inte bara till eleganta detaljer utan också med funktion som fästen för eventuell montering av en extra väska eller annan accessoar. En annan exklusiv finess på våra väskor är våra utbytbara axelremmar. Du hittar separata väskremmar som du kan lägga till i din varukorg för att enkelt förändra utseendet och ändra stil på din väska. För den modeintresserade individen är detta perfekt för att smidigt kunna styla väskan efter din personliga stil. Det slutar inte heller där utan vi har nyligen lanserat axelremmar med inbyggda förvaringsalternativ så att du kan använda remmen som en väska i sig. Hos oss hittar du alltid innovativa lösningar.

Så vilken väska söker du? En handväska, axelväska, midjeväska, bumbag, plånbok, gymväska, damväska, herrväska, clutch, pouch, datorväska, datorfodral eller en miniväska? Vi har dem alla. Utforska vårt sortiment idag och finn den perfekta väskan för dig.