iPhone 6/6s

Här finns alla våra produkter som är anpassade för modellerna iPhone 6/6s. Trendiga mobilskal, stilfulla plånboksfodral och skärmskydd.

Close

Filtrera ditt urval

Visa fler produkter

Det finns 127 produkter att hämta.

Trendiga Mobilskal till iPhone 6 & 6s

Hos iDeal Of Sweden hittar du ett brett utbud av mobilskal till iPhone 6 & 6s framtagna efter säsongens största trender. Vår tanke är att ett mobilskal ska vara mer än just bara ett skyddande skal. För oss är det t.ex. en självklarhet att du ska kunna matcha ditt skal til din egen stil, precis som du gör med dina kläder eller din inredning. Vi tycker att din mobil ska kunna vara en personlig och moderiktig accessoar.

Därför har vi tagit fram ett stort utbud av skal till iPhone 6 & 6s så att du lätt kan hitta en eller flera designs som passar just dig. Vår Fashion Collection består av en rad trendiga skal, alla med mönster och färger i varierande designs som gör det möjligt för dig att byta och anpassa skal efter tillfälle eller outfit.

Insidan av våra skal är klädda i ett exklusivt mockaliknande material som skyddar din telefon mot repor. Alla skal har också en magnetisk funktion som gör dem kompatibla med övriga produkter i ’The iDeal Concept’. Detta innebär att du enkelt kan använda skalet tillsammans med ett av våra plånboksfodral eller fästa det på valfri hållare avsedd för bilen eller hemmet. Testa dig fram och mixa & matcha för att hitta din perfekta kombination!

För att vara helt säker på att din telefon får ett komplett skydd rekommenderar vi även att du kompletterar med våra splittersäkra skärmskydd för iPhone 6/6s.

Våra ledord är ’Kvalitet, Funktion & Design’ och när du handlar av oss får du alltid produkter av högsta möjliga kvalitet!