iPhone 8 Plus

Trendiga mobilskal och fodral anpassade för iPhone 8 Plus i säsongens hetaste mönster och färger.

Your chosen device is
116 Products

Trendiga iPhone 8 Plus skal i exklusiv design

Hos iDeal Of Sweden finns ett stort utbud av trendiga och exklusiva mobilskal till iPhone 8 Plus. iDeal Of Swedens vision är att mobilskal ska fungera som mer än just bara ett mobilskal. Vi ser det därför som en självklarhet att du ska kunna matcha ditt skal med din egen personliga stil. iPhone 8 Plus skalen är framtagna efter årets och säsongens hetaste modetrender. Din mobil ska kunna vara en personlig och moderiktig accessoar!

iPhone 8 Plus skalen är tillverkade i stark och tålig men flexibel plast och insidan av mobilskalen är fodrad med ett mjukt och exklusivt mockaliknande material som förhindrar repor. Mobilskalen för iPhone 8 Plus är inspirerad av säsongens hetaste färger, mönster och material. Välj bland designs och mönster som marmor, blommor eller ränder för att hitta en personlig stil till ditt iPhone 8 Plus skal.

Samtliga mobilskal är också magnetiskt kompatibla med våra övriga produkter i The iDeal Concept. På så vis kan du kombinera ditt iPhone 8 Plus skal med en av våra handgjorda mobilplånböcker och smarta bilhållare. Till de mest populära mönstren av iPhone 8 Plus skalen finns även laddningstillbehör i form av powerbanks och laddkablar i samma design. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination!

iDeal Of Sweden rekommenderar även att du kompletterar mobilskalet med ett splittersäkert skärmskydd för iPhone 8 Plus. Då kan du vara säker på att din telefon är fullständigt skyddad. Underlätta och förenkla vardagen med The iDeal Concept!

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Gå med i vårt nyhetsbrev och var först med att få ta del av erbjudanden och nya produktsläpp.
Vi håller dina uppgifter säkra och du kan när som helst avanmäla dig.