Samsung Galaxy S22 plus Skal

Exklusiva Samsung Galaxy S22+ skal i trendig design inspirerad av säsongens hetaste mönster och färger

Sort & filter
Inga aktiva filter
32 Produkter

Similar categories you may like

Samsung Galaxy S22 Plus - Mobilskal i trendig design

Vi erbjuder ett stort produktutbud av trendiga och exklusiva mobilskal till Apples modell Galaxy S22 +. Skalen till Galaxy S22 + är framtagna efter årets och säsongens hetaste modetrender för att kunna fungera som mer än just bara ett mobilskal. Vår ambition är att förvandla telefonen till en personlig och moderiktig accessoar och ser det därför som en självklarhet att du ska kunna matcha ditt skal med din egen personliga stil och din livsstil.

Mobilskalen är tillverkade i flexibel, men stark och tålig plast och insidan är fodrad med ett mjukt och exklusivt mockaliknande material som förhindrar repor. Alla designs är inspirerade av säsongens hetaste färger, mönster och material. Välj bland mönster som marmor, blommor eller ränder för att hitta en stil som passar just dig.

Samtliga mobilskal är också magnetiskt kompatibla med våra övriga produkter i Accessories of Attraction. På så vis kan du kombinera ditt Galaxy S22 + skal med våra handgjorda mobilplånböcker och smarta bilhållare. Till de mest populära mönstren av Galaxy S22 + skalen finns även laddningstillbehör i samma mönster och färg. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination!

Vi rekommenderar även att du kompletterar mobilskalet till Galaxy S22 + med ett av våra splittersäkra skärmskydd för att skydda mobilen från sprickor och repor. Då kan du vara säker på att din telefon är fullständigt skyddad. Underlätta och förenkla vardagen med Accessories of Attraction!