Galaxy S22 Ultra Mobilskal

Mobilskal till Galaxy S22 Ultra i exklusiv design inspirerad av de senaste modetrenderna.

Sort & filter
Inga aktiva filter
22 Produkter

Similar categories you may like

Trendiga Samsung Galaxy S22 Ultra skal - Mobilskal i säsongens färger och mönster

Hos IDEAL OF SWEDEN finns ett stort produktutbud av trendiga och exklusiva mobilskal till Galaxy S22 Ultra. Alla våra produkter är framtagna i designs hämtade från de senaste modetrenderna runt om i världen. Vår vision är att mobiltillbehör ska fungera som mer än bara skydd för din telefon. Vi ser det som en självklarhet att ditt mobilskal ska kunna matcha din outfit, passa din egen personliga stil och livsstil. Din mobil ska vara en personlig och moderiktig accessoar!

Skalen är tillverkade i flexibel, men stark och tålig plast och insidan är fodrad med ett mjukt och exklusivt mockaliknande material som förhindrar repor. Mobilskalen till Galaxy S22 Ultra är inspirerad av säsongens hetaste färger, mönster och material. Välj bland designs och mönster som marmor, blommor eller ränder för att hitta en personlig stil till ditt Galaxy S22 Ultra skal.

Samtliga mobilskal är också magnetiskt kompatibla med våra övriga produkter i Accessories of Attraction. På så vis kan du kombinera ditt Galaxy S22 Ultra skal med våra handgjorda mobilplånböcker och smarta bilhållare. Till de mest populära mönstren av Galaxy S22 Ultra skalen finns även laddningstillbehör i samma mönster och färg. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination!

Vi rekommenderar även att du kompletterar mobilskalet till Galaxy S22 Ultra med ett av våra splittersäkra skärmskydd för att skydda mobilen från sprickor och repor. Då kan du vara säker på att din telefon är fullständigt skyddad. Underlätta och förenkla vardagen med Accessories of Attraction!