Mobilhalsband

Vill du ha mobilen nära och händerna fria? Våra mobilhalsband är smarta vardagsaccessoarer som passar de flesta outfits. Dessa inkluderar ett mobilskal med en rem eller kedja som smidigt kan justeras och bäras som ett halsband eller crossbody.

Sort & filter
Inga aktiva filter
7 Produkter

Similar categories you may like

SNYGGA MOBILHALSBAND FÖR DIN IPHONE ELLER SAMSUNG MOBIL

Har du någonsin varit i situationen där dina kläder inte har några fickor eller plats för att förvara din mobiltelefon? Då har vi en produkt för dig, så att du kan säga farväl till onödigt krångel och välkomna alla fashion-möjligheter. Med våra mobilhalsband eller necklace cases får du ett snyggt samt funktionellt handsfree alternativ som inte bara kommer att bidra till en snygg och trendig accessoar för sin outfit utan även ger dig chansen att alltid ha din mobilen en armlängd bort. Hur smidigt låter inte det?

I produktkategorin mobilhalsband hittar du våra skal med remmar för din iPhone och Samsung mobil, och vill du lägga till eller byta ut din rem till en annan färg eller stil så hittar du flera alternativ i vår kategori för axelremmar. Remmarna har ett enkelt fäste och går enkelt att ta av om du skulle önska att byta din rem, eller vill bära endast skalet. Ett mobilhalsband är ett perfekt val för dig som tycker om att variera utseendet på dina accessoarer utan ansträngning. Inom utbudet av halsbandsskal hittar du många varierande stilar där vissa designs har tillagda funktioner så som extra fickor för airpods eller krokar till fästbara miniväskor. På så sätt kan du välja det optimalaste skalet för just dig utifrån vilken typ av användning du önskar att få ut av det.