iPhone 13
Sort & filter
0 Produkter

Åh...Här ser det lite tomt ut.

View all our iPhone 13 Phone Cases

Handgjorda iPhone 11 fodral - mobilfodral i klassisk design

Vår kollektion av plånboksfodral för iPhone 11 består av en rad olika modeller som är handgjorda i material noga utvalda för sin kvalitet och miljövänlighet. Vi uppdaterar ständigt vårt produktutbud efter de senaste trenderna för att du ska hitta ett fodral som passar din personliga stil och tillgodoser dina behov.

Våra mobilfodral kännetecknas av minimalistisk och elegant design som ger din iPhone 11 en exklusiv och tidlös look. Den smarta och användarvänliga designen låter dig ta emot samtal med stängt lock och har stilrent skurna kortfack för smidig åtkomst av korten. Välj mellan olika designs som erbjuder från 4 upp till 12 kortplatser, beroende på modell.

Vid köp av ett plånboksfodral från IDEAL OF SWEDEN medföljer alltid ett högkvalitativt svart standardskal. Detta mobilskal fäster med magneter och kan därför enkelt tas bort ur fodralet när du inte behöver det, och det kan också bytas ut mot något annat av våra mobilskal med motiv. Vår smarta signaturfunktion Accessories of Attraction låter dig kombinera ditt iPhone 11 plånboksfodral med valfritt mobilskal och mobilhållare efter situation, stil och behov. Vi hoppas du hittar en kombination som du älskar!