Alla produkter

Exklusiva mobiltillbehör i designs inspirerade av de senaste modetrenderna.

27 Produkter
Sortera & filtrera
Inga produkter hittades.

Mobiltillbehör i prisvinnande svensk design

Hos IDEAL OF SWEDEN hittar du snyggt designade och funktionella mobiltillbehör i form av mobilskal, mobilfodral, plånboksfodral, mobilhållare, skärmskydd, powerbanks och laddkablar till de flesta telefonmodellerna på marknaden. Våra vackert utformade och handgjorda produkter är tillverkade av noga utvalda material – svensk design och kvalitet när den är som allra bäst.

Vår design följer de hetaste modetrenderna och inspiration hämtas från de senaste catwalks och trade shows runtom i världen. När du väljer att handla från IDEAL OF SWEDEN kan du räkna med få ett mobilskal som inte bara skyddar din telefon utan också gör den trendig, stilfull och personlig. Välj mellan marmor, blommig, randig eller enfärgad design för att skapa din egna personliga stil. För att ständigt få inspiration från de senaste trenderna samarbetar IDEAL OF SWEDEN med internationella Influensers som tillsammans skapar trendiga och snygga mobilskal i populära influenser kollektioner.

Samtliga av våra produkter är också magnetiskt kompatibla med varandra. Vi kallar detta för Accessories of Attraction vilket innebär att du kan mixa och matcha mobilskal, mobilfodral, mobilplånbok, hållare och laddtillbehör beroende på humör, situation, stil eller behov. Underlätta och förenkla vardagen med Accessories of Attraction!