Samsung Galaxy S21 skal

Hitta ett Galaxy S21 skal i en färg eller ett mönster som passar din personliga stil

Sort & filter
Inga aktiva filter
27 Produkter

Similar categories you may like

Trendiga skal till Samsung Galaxy S21 i exklusiv design inspirerad av säsongens hetaste mönster och färger

IDEAL OF SWEDEN erbjuder ett brett sortiment av mobilskal för Galaxy S21 i unik design inspirerad av de senaste trenderna inom mode och inredning. Vår vision är att ditt mobilskal ska vara mer än bara ett skydd till din telefon och ser det som en självklarhet att du också ska kunna matcha det med din egna personliga stil. Galaxy S21 skalen är framtagna efter säsongens hetaste färger och mönster och förvandlar din mobil till en moderiktig accessoar som du kan kombinera med din outfit.

Alla våra Galaxy S21 skal är tillverkade i stark och tålig men flexibel plast och insidan av skalen är fodrad med ett mjukt och exklusivt mockaliknande material som förhindrar repor. Välj bland en stor variation av designs och mönster som marmor, blommor eller ränder för att ge ditt telefon ett nytt  personligt uttryck.

Samtliga mobilskal är också magnetiskt kompatibla med våra övriga produkter i Accessories of Attraction. På så vis kan du kombinera ditt Galaxy S21 skal med en av våra handgjorda mobilplånböcker, smarta ring mounts och praktiska bilhållare. Till de mest populära Galaxy S21 skalen finns även laddningstillbehör i form av Qi-laddare, powerbanks och laddkablar i samma design. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination!

Vi rekommenderar också att du kompletterar mobilskalet med ett splittersäkert skärmskydd för Galaxy S21. Då kan du vara säker på att din telefon är fullständigt skyddad. Underlätta och förenkla vardagen med Accessories of Attraction!