iPhone 12 Mini skal

Exklusiva iPhone 12 Mini skal i design inspirerad av säsongens topptrender.

Sortera & filtrera
123 Produkter

Exklusiva mobilskal till iPhone 12 Mini

Hos IDEAL OF SWEDEN finns ett stort produktutbud av trendiga och snygga mobilskal anpassade för iPhone 12 Mini. Vår vision är att mobilskalet ska tillföra något mer än att bara fungera som ett skydd för telefonen. Vi ser det som en självklarhet att du ska kunna matcha ditt mobilskal med din egen personliga stil. Det är därför våra iPhone 12 Mini skal är framtagna efter årets och säsongens hetaste modetrender så att du kan förvandla din mobil till en personlig och moderiktig accessoar!

iPhone 12 Mini skalen är tillverkade i stark, tålig, flexibel plast och på insidan sitter ett mjukt och exklusivt mockaliknande material som förhindrar repor. Hitta din egna favorit bland designs som marmor, blommor, geometriska mönster och andra naturliknande material.

Samtliga mobilskal är också magnetiskt kompatibla med våra övriga produkter i Accessories of Attraction. På så vis kan du kombinera ditt iPhone 12 Mini skal med en av våra handgjorda mobilplånböcker och smarta bilhållare. Till de mest populära iPhone 12 Mini skalen finns även laddningstillbehör i form av Qi-laddare, powerbanks och laddkablar i samma design. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination.

Vi rekommenderar även att du kompletterar mobilskalet med ett splittersäkert skärmskydd för iPhone 12 Mini. Då kan du vara säker på att din telefon är fullständigt skyddad. Underlätta och förenkla vardagen med Accessories of Attraction!