Xperia XZ2 mobilskal

Trendiga mobilskal till Xperia XZ2. Exklusiva designs i årets hetaste mönster och färger,
inspirerade av de senaste modetrenderna.

Din valda enhet är
3 Produkter

SKAL TILL SONY XPERIA XZ2

Om du letar efter ett trendigt mobilskal till din Sony Xperia XZ2 så har du kommit rätt. Hos iDeal Of Sweden finns en stor variation av fashion skal i premiumkvalitet som följer det senaste modet. Här hittar du samtliga våra skal till telefonmodellen Sony Xperia XZ2. Välj mellan flertalet designs i bl.a. marmor, marockanska och blommiga mönster som tveklöst är några av de hetaste trenderna just nu. Vi är övertygade om att du kan hitta en produkt som passar just din personliga stil här hos oss.

Skalen för Sony Xperia XZ2 är gjorda i egen design sprungna ur inspiration hämtad från de senaste modetrenderna runtom i världen. De är tillverkade i flexibel och tålig plast med en insida som är klädd i ett mockaliknande material för att skydda telefonen mot repor.

Kombinera gärna dessa mobilskal med våra plånboksfodral eller mobilhållare perfekt för bilen och hemmet. Alla produkter är magnetiskt kompatibla med varandra vilket gör att du sömlöst kan förflytta din Sony Xperia XZ2 från ett skal till ett fodral eller hållare, allt beroende på behov eller situation. Underlätta och förenkla vardagen med The iDeal Concept!

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Gå med i vårt nyhetsbrev och var först med att få ta del av erbjudanden och nya produktsläpp.
Vi håller dina uppgifter säkra och du kan när som helst avanmäla dig.