Xperia XZ2 Compact

Trendiga Sony Xperia XZ2 Compact tillbehör i exklusiv design inspirerad av de senaste modetrenderna.

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Säker betalning
9 Produkter
Din valda enhet är

SNYGGA MOBILTILLBEHÖR TILL SONY XPERIA XZ2 COMPACT

IDEAL OF SWEDEN har ett stort produktutbud av mobilskal till Sony Xperia XZ2 Compact i en mängd olika, trendiga designs. Vår vision har alltid varit att mobilskalet ska kunna fungera som mer än bara ett skydd till telefonen. Vi ser det som en självklarhet att du ska kunna matcha ditt skal med din egna individuella stil och förvandla din mobil till en personlig och moderiktig accessoar. Det är därför vi tar inspiration av årets och säsongens hetaste modetrender när vi utformar designen på alla våra Xperia XZ2 Compact skal.

Våra Xperia XZ2 Compact är tillverkade i stark och tålig men flexibel plast och insidan av skalen är fodrad med ett mjukt och exklusivt mockaliknande material som förhindrar repor. Välj bland ett stort sortiment av populära designs och mönster som marmor, blommor eller ränder för att hitta en personlig stil till ditt Xperia XZ2 Compact skal.

Samtliga mobilskal är också magnetiskt kompatibla med våra övriga produkter i Accessories of Attraction. På så vis kan du kombinera ditt Xperia XZ2 Compact skal med en av våra handgjorda mobilplånböcker, praktiska ring mounts eller smarta bilhållare. Till de mest populära Xperia XZ2 Compact skalen finns även laddningstillbehör i form av Qi-laddare, powerbanks och laddkablar i samma design. Mixa och matcha och skapa din egen perfekta kombination!

Vi rekommenderar även att du kompletterar mobilskalet med ett splittersäkert skärmskydd för Xperia XZ2 Compact. Då kan du vara säker på att din telefon är fullständigt skyddad. Underlätta och förenkla vardagen med Accessories of Attraction!