INTRODUCERAR AUTUMN/WINTER 18 COLLECTION


Autumn/Winter 18 Collection hyllar säsongen och är inspirerad av de största trenderna samtidigt som den integrerar tidlös kvalitet i vartenda skal. Dessa moderna klassiker lever och andas mode och erbjuder en mångsidighet i form av djupa, mörka toner inspirerade av höstblommor, skogsblad och asymmetriska mönster. Denna eftertraktade kollektion skvallrar om vad som komma skall från iDeal Of Sweden – en orädd, vacker estetik som andas ’vardaglig extravagans’.

The Masculine Collection

The Masculine Collection är ett urval av noggrant utformade klassiker, inspirerade av de smartaste, starkaste och mest modemedvetna männen. Kollektionen består av två underlinjer: Capri & Como Collections som båda är utformade för att vara lika stilsäkra som de är tidlösa.

Se hela kollektionen

Chelsea Wristlet

Kompakt men mångsidig, vår Chelsea Wrislet kan användas som plånbok under dagen och tack vare den avtagbara remmen som en Clutch under kvällstid, vilket gör det till den perfekta accessoaren. Väskan har tillräckligt med utrymme för att bära med dig dina kreditkort och din telefon.

Se hela kollektionen

iDeal Of Sweden

The Masculine Collection

Inspirerad av de smartaste, starkaste och moderiktiga männen.

Handla här